Timmermans, alegeri. Oproaica (PES activists București): Sunt convins de acest lucru!

Oproaica
Oproaica

Social democrații români îl susțin pe Frans Timmermans în campania sa pentru a deveni viitorul Președinte al Comisiei Europene.

Prim-vicepreședintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, și-a lansat la finalul acestei săptămâni campania pentru șefia Comisiei Europene în cadrul Congresului Party of European Socialists ce a avut loc în acest weekend la Lisabona.

Delegații Partidului Social Democrat și reprezentanții PES activists România au susținut candidatura lui Timmermans în perspectiva alegerilor pentru Parlamentul European.

În discursul său, candidatul PES a susținut că: "Viitoarele alegeri pentru Parlamentul European nu sunt simple alegeri. Aceste alegeri sunt despre sufletul Europei. Trebuie să ne adaptăm unei Lumi în schimbare. Noi suntem forța politică cu determinarea și capacitatea de a face acest lucru. Trebuie să scriem un nou contract social cu cetățenii Europei."

Mesajul lui Oproaica

Prezent la Congres, liderul PES activists București, Ovidiu Oproaica, a susținut "Cu siguranță, Frans Timmermans are suportul nostru și sunt convins că va uni și întări familia socialiștilor europeni și ne va conduce către un rezultat foarte bun la alegerile europarlamentare din 2019. Doar uniți putem să consolidăm cel mai mare proiect politic din istorie, Uniunea Europeană”.

[citeste si]

La Congresul PES, România a fost reprezentată de o delegație a Partidului Social Democrat și din reprezentanți ai PES activists România, organizație independentă compusă din peste 10.000 de militanți social democrați pro-europeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel