EXCLUSIV  Ții DIETĂ? Mare ATENȚIE ce mănânci în weekend, MITUL spulberat

Ai un plan alimentar bazat pe trei mese principale, două gustări și faci sport pentru a slăbi, fiind în deficit caloric? 

... Iar în weekend îți permiți o masă nesănătoasă pentru că ai mâncat sănătos toată săptămâna? Există un MIT care susține acest lucru. Specialistul în nutriție sportivă și nutriție pentru slăbit Valentin Vasile a spulberat mitul gustării nesănătoase din weekend care nu-ți afectează procesul de slăbire. El subliniază că-n procesul de slăbire, de exemplu, un hamburger în weekend te sabotează și munca ta de cinci zile se duce pe apa sâmbetei. În schimb, dacă ești într-un proces de menținere, nu de slăbire, este în regulă să ai o gustare mai puțin sănătoasă în weekend.

”Dacă mâncăm de luni până vineri sănătos, corect, facem sport, nu ne înfometăm, chiar mâncăm echilbrat, tot spectrul de alimente, nutrienți și avem trei mese principale, două gustări, simțim energie la antrenament, avem energie tot timpul zilei, sigur că există un deficit caloric în aceste zile, prin antrenament și, dacă deficitul caloric este de o mie de calorii și noi mâncăm sâmbătă un hamburger de o mie de calorii, toată munca de cinci zile se duce pe apa sâmbetei" a spus Valentin Vasile pentru DCNews.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel