Tiger Woods revine în competițiile de golf

Tiger Woods
Tiger Woods

Tiger Woods își va face revenirea în competiție de golf de la finele lunii noiembrie, după o absență de nouă luni, cu ocazia "Hero World Challenge", un turneu organizat în Bahamas de fundația sa, informează AFP.

Câștigătorul a 14 turnee majore, Woods nu a mai jucat din luna februarie a acestui an, din cauza problemelor recurente la spate, care l-au ținut deja departe de circuitul profesionist timp de 14 luni, în perioada 2015-2016.

"Sunt încântat să mă întorc în golful competitiv la Hero World Challenge. Albany este cadrul perfect și va fi extraordinar să evoluez pe acest parcurs minunat", a precizat Woods într-un comunicat.

Hero World Challenge, care regrupează cei mai buni 18 jucători ai momentului, printre care Dustin Johnson și Jordan Spieth, numărul 1, respectiv numărul 2 mondial, a fost deja teatrul unei prime tentative de "come back" a lui Woods, în urmă cu un an. El a participat apoi la Farmers Insurance Open, unde a fost eliminat după turul al doilea, înainte de a fi constrâns să abandoneze în luna februarie la Openul Dubaiului.

[citeste si]

Fostul "rege" al golfului mondial, care a avut doar reveniri sporadice în competiție după 2014, când a efectuat prima dintre cele patru operații la spate, și-a reluat antrenamentele normale de două săptămâni, postând pe rețelele de socializare o înregistrare video în care poate fi văzut lovind mingea cu toată forța.

În timpul convalescenței sale, Tiger Woods a fost căpitan-adjunct al Statelor Unite cu ocazia Presidents Cup din luna septembrie, dar a avut și probleme cu justiția, după ce a fost găsit dormind la volanul mașinii sale, cu motorul și farurile pornite, pe 21 mai. În urma analizelor la care a fost supus, în organismul său au fost descoperite urmele unor medicamente pentru combaterea durerii. El a evitat închisoarea după ce a pledat vinovat la acuzația de conducere periculoasă, urmând să rămână timp de un an sub supraveghere, conform deciziei unui tribunal din Florida. (Agerpres)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel