Thibaut Courtois, ca şi transferat la Real Madrid

Real Madrid
Real Madrid

Încă un transfer de marcă la Real Madrid, anunţat de presa spaniolă. 

Thibaut Courtois, portarul naţionalei de fotbal a Belgiei, care nu s-a prezentat luni şi marţi la antrenamentele lui Chelsea, este aproape transferat la Real Madrid, care ar plăti pentru el în jur de 35 de milioane de euro, anunţă presa spaniolă, relatează AFP. 

"Courtois, acord iminent", titrează Marca. "Telenovela Courtois se apropie de sfârşit. Jucătorul, care n-a participat la antrenamentul lui Chelsea deşi vacanţa lui oficial s-a încheiat, accelerează procesul ca să semneze cu Real Madrid, iar un anunţ în acest sens ar putea veni orele următoare", continuă ziarul. 

Courtois, ales cel mai bun portar al Mondialului din Rusia, mai are un an de contract cu deţinătoarea Cupei Angliei. AS dezvăluie numele celui care-l va înlocui pe Courtois la Chelsea: Kepa Arrizabalaga, de la Athletic Bilbao, pentru care londonezii ar fi gata să plătească 80 de milioane de euro, sumă prevăzută de clauza de transfer a jucătorului. Presa spaniolă menţionează şi altă pistă pentru Chelsea, cea a portarului sloven, care i-a luat locul lui Courtois la Atletico Madrid în 2014. Agentul lui Courtois a declarat sâmbătă, pentru tabloidul britanic The Sun, că jucătorul vrea să revină în Spania ca să fie aproape de copiii săi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel