Theodor Stolojan, decizie de ultimă oră pentru viitorul său politic

stolojan
stolojan

Theodor Stolojan a declarat, vineri, la Piteşti, că a decis ce va face pentru perioada următoare. Făcând parte din Comisia pentru Probleme Economice şi Monetare a Parlamentului European, Stolojan a declarat că va candida  pentru un nou mandat în Parlamentul European, după ce s-a uitat "ce vine din urmă". 

"La un moment dat mă gândeam să nu mai candidez, dar mă uitam la ce vine din urmă şi am spus că trebuie să candidez în continuare. Sunt lucruri în Parlamentul European pentru care ţi se cere experienţă. Parlamentul European, spre deosebire de Parlamentul României, are comisii unde sunt oameni extrem de specializaţi pe problemele respective. Deci, dacă te duci ca o floricică acolo şi te pune inginer în Comisia Juridică, sigur că nu-i nicio problemă, stai acolo cinci ani…", a spus Theodor Stolojan.

Întrebat dacă în aceşti aproape cinci ani de mandat europarlamentarii români de la diverse grupuri politice au colaborat între ei la nivelul Parlamentului European, Stolojan a spus că în "anumite probleme esenţiale” a existat cooperare între europarlamentarii români de orientări politice diferite, dar că au fost şi chestiuni în care aceştia nu au colaborat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel