Theodor Paleologu, despre Caramitru: Trompeta lui Barna, din ce în ce mai răgușită și disperată

Andrei Caramitru
Andrei Caramitru

Theodor Paleologu i-a dat o replică lui Andrei Caramitru, după ce USR-istul a continuat atacurile împotriva candidatului la prezidențiale.

Theodor Paleologu subliniază din nou că Dan Barna nu are curajul să accepte o dezbatere cu el, în timp ce Andrei Caramitru transmite că ”schema lui Băsescu” e ca Paleologu să rupă voturi de la USR.

„Ca sa știți despre ce e vorba cu Paleologu. E schema lui Basescu ca sa rupă voturi de la voi - sa va tâmpească pentru ca sistemul sa îl bage pe Diaconu in turul 2. Politica asta câteodată e o mizerie: îl votati pe Paleologu dar câștiga Ponta de fapt. Și Basescu va primi ceva la schimb după.

Așa ca - nu cadeți in schema nenorociților ăstora. Dacă puneți ștampila pe Paleologu vor rânji de bucurie Basescu și Ponta”, a scris Caramitru.

Trompeta lui Barna e din ce în ce mai răgușită și mai disperată. Dacă Barna ar avea curaj, ar accepta o dezbatere cu mine în loc să-l pună pe Andrei Caramitru să lanseze asemenea infamii la adresa mea”, i-a răspuns imediat Theodor Paleologu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel