Urmărește emisiunea live


Theodor Paleologu: Băsescu, cel mai mare bătăuș din politică

paleologul dc
paleologul dc

Theodor Paleologu îl consideră pe Traian Băsescu cel mai mare bătăuș din politică și spune că PNL va greși dacă va numi un candidat la Primăria Capitalei care să-l provoace.

"Ar fi o mare greșeală ca PNL-ul să desemneze un candidat la primăria Bucureștiului care să antagonizeze din start pe foștii alegători ai lui Băsescu și să constituie o provocare la adresa fostului primar și președinte. Să nu uităm că e cel mai mare bătăuș de pe scena politică românească și că abia așteaptă să-i pulverizeze pe unii...", a scris Theodor Paleologu pe pagina sa de Facebook.

Adrian Săftoiu se află printre posibilii candidați ai PNL pentru Primăria Capitalei. Aceasta a făcut mai multe dezvăluiri despre Traian Băsescu, în urmă cu două zile, despre care spune că oricine nu era de acord cu viziunile, care nu aveau legătură cu interesul național, era considerat trădător.

"În logica lui Traian Băsescu, se numeşte trădare să nu fii de acord cu opţiunile lui care nu aveau legătură cu interesul naţional. Şi, din păcate, după 10 ani, se poate constata câţi dintre oamenii foarte apropiaţi lui, loiali şi de casă, au acţionat abuziv, în interes personal. Nu o spun eu, o spune Justiţia! L-am întrebat atunci de unde ştie ce am spus. Răspunsul era deja clasic: căzusem pe interceptare. Interceptare? am întrebat, neştiindu-mă vinovată de vreo faptă care să aducă atingere siguranţei sau securităţii naţionale. Mi-a răspuns că nu eu eram interceptată, ci colegul. Până în ziua de astăzi, nici eu, nici colegul nu am fost chemaţi de vreo instituţie a statului să dăm socoteală de vreo faptă de natură penală. Mi-a spus că nu are dubii asupra veridicităţii convorbirii. Nu doar că citise, dar şi ascultase! E legal? Mă îndoiesc, cum m-am îndoit şi atunci”, scrie Adrian Săftoiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel