Theodor Paleologu, atac la decizia Dreptei la Capitală: O prostie colosală

Theodor Paleologu: Mi-e foarte greu să aleg între Nicușor Dan și Traian Băsescu
Theodor Paleologu: Mi-e foarte greu să aleg între Nicușor Dan și Traian Băsescu

Theodor Paleologu este de părere că intrarea în cursa pentru Primăria Capitalei  a lui Traian Băsescu face ca victoria lui Nicușor Dan să devină incertă. El îi critică pe liderii dreptei că nu au reușit să ajungă la un compromis cu Partidul Mișcarea Populară.

Nicușor Dan ar fi câștigat aproape sigur Primăria Capitalei, dacă nu ar fi candidat și Traian Băsescu, declară la RFI fostul ministru al Culturii, Theodor Paleologu. În opinia sa, intrarea în cursă a lui Traian Băsescu face ca victoria candidatului susținut de PNL și USR-PLUS să devină incertă. El îi critică pe liderii dreptei că nu au reușit să ajungă la un compromis cu Partidul Mișcarea Populară.

Fost candidat al PMP la Președinția României, Theodor Paleologu recunoaște că-i este greu să aleagă între Nicușor Dan și Traian Băsescu: ”Până acum, l-am votat de două ori pe Nicușor Dan și de două ori pe Traian Băsescu și nu regret (...). Mi-e foarte greu, pentru că eu aș dori ca acești oameni să colaboreze. Este o asemenea risipă de energii, o asemenea prostie să ne aflăm în situația asta”.

”Când se apropie alegerile, văd cine stă mai bine în sondaje. Eu tind să cred că Nicușor Dan are șanse să câștige oricum, dar de ce să riști? Pentru că fără candidatura lui Traian Băsescu, Nicușor Dan câștiga aproape sigur. Cu candidatura lui Traian Băsescu, e fifty-fifty. De ce să renunți la o victorie sigură sau aproape sigură, pentru o victorie incertă? Mi se pare de o prostie colosală”,  a declarat  fostul ministru al Culturii la RFI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel