Theodor Nicolescu poate fi arestat. Vot masiv pentru cererea DNA. 99 au votat împotrivă

Camera Deputaților a votat pentru cererea DNA de reținere și arestare a deputatului PNL Theodor Nicolescu, cu 174 de voturi "pentru" și 99 "împotrivă". 

În cazul senatorului Dan Șova 67 de senatori din 151 au votat împotriva cererii DNA de arestare, ceea ce a adus critici din partea PNL. În Camera Deputaților, au fost 99 de voturi împotrivă în cazul deputatul PNL. 

"Lașitatea, dacă m-ar fi caracterizat, m-ar fi făcut să merg în Comisia juridică, m-ar fi făcut să vin în fața dumneavoastră și să țin un discurs lacrimogen să vă implor, să vă rog și la urma urmei să sper că dvs veți respinge această cerere. După cum vedeți nu fac acest lucru, nu vă cer să votați în anume fel, pentru că eu cred că cea ce e mai important este ca Parlamentul să dea un vot așa cum crede că e drept, așa cum crede că e corect. Asta este cea ce vă cer, doamnelor și domnilor deputați. Atât și nimic mai mult", s-a apărat liberalul Theodor Nicolescu în faţa colegilor din Camera Deputaţilor.

"Cred în decența justiției și înțeleg să-mi asum partea de decență în cadrul procedurii în care sunt implicat. De catvea ori în ultima săpămână am vrut să ies public și să spun că lucurile nu sunt chiar așa cum se prezintă, dar mi-am dat seama că nu aș fi făcut nimic altceva decât să fi creat un spectaocl inutil, un spectaocl care nu are legatură cu justiția", a mai spus deputatul.

Direcţia Naţională Anticorupţie a cerut aviz de la Camera Deputaţilor pentru reţinerea şi arestarea preventivă a lui Theodor Nicolescu pentru luare de mită şi abuz în serviciu, în dosarul fostului şef al Agenţiei Naţionale de Integritate , Horia Georgescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel