Teste COVID-19, importate din Coreea de Sud. Tăriceanu, SOLICITARE pentru Orban

Călin Popescu Tăriceanu a postat o solicitare pentru Ludovic Orban în ceea ce privește testele pentru coronavirus. 

"Guvernul Orban a decis, în sfârșit, că este cazul să achiziționeze și mai multe teste pentru coronavirus. Anunțul achiziționării unui număr rezonabil de teste din Coreea de Sud pentru coronavirus este un lucru de lăudat, chiar dacă vine puțin târziu și după ce, de o săptămână, ni se spune de către Organizația Mondială a Sănătății să testăm cât mai mult", a scris Călin Popescu Tăriceanu pe pagina de Facebook.

14 milioane de euro unei modeste firme din Iași

"Dar ca orice "lucru bine făcut", cum spune șeful dlui Orban, în loc să cumpere testele prin Unifarm sau altă companie de stat, Guvernul a hotărât să dea 14 milioane de euro unei modeste firme din Iași (https://www.ziaruldeiasi.ro/.../o-firma-ieseana-importa-din-c...)

Am atenționat atunci când am dat votul pe decretul de instituire a stării de urgență că această criză și starea specială nu trebuie să fie un motiv de îmbogățire a guvernanților sau a firmelor prietene", a completat el.

Tăriceanu, solicitare pentru Ludovic Orban

"Îi cer lui Ludovic Orban să lămurească rapid acest subiect și să găsească un mod de a transparentiza achizițiile publice din această perioadă. Orice oficial legat de această achiziție dubioasă trebuie să plece din funcție, indiferent cine e și pe cine are în spate", a mai scris Tăriceanu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel