Teroare la Londra! Partida Anglia - Olanda, amânată din cauza violenţelor

Partida Anglia Olanda suspendată
Partida Anglia Olanda suspendată

Federaţia engleză de fotbal a anunţat că partida amicală dintre Anglia şi Olanda, care trebuia să se dispute miercuri, pe stadionul Wembley, a fost anulată, din cauza violenţelor care au loc în aceste zile la Londra.

De asemenea, incidentele din Londra nu i-au lăsat indiferenţi nici pe jucători, care au postat pe conturile de twitter apeluri ca violenţele să înceteze. Jucătorii lui Manchster United, wazne Rooney şi Rio Ferdinand i-au rugat pe oameni să înceteze atacurile pentru că nu fac bine nimănui, informează Prosport.

Autorităţile de la Londra au anunţaseră că partida amicală dintre Anglia şi Olanda, care ar fi trebuit să se dispute miercuri seara, pe stadionul Wembley, ar putea fi suspendată în cazul în care violenţele din capitala britanică nu vor înceta, informează The Sun.

Incidentele din capitala Angliei au determinat deja suspendarea a trei meciuri care ar fi trebuit să se dispute în această seară, în Cupa Ligii, West Ham - Aldershot, Charlton - Reading şi Crystal Palace - Crawley.

Partida dintre Anglia şi Olanda ar putea fi amânată deoarece efectivele mobilizate în zona în care au loc violenţe sunt prea multe, astfel că nu vor mai putea fi mobilizate şi alte forţe de ordine pentru a asigura securitatea la stadionul Wembley. Această decizie ar putea fi luată, în ciuda faptului că deja s-au vândut peste 70.000 de bilete. "Fiecare meci de fotbal de pe teritoriul Londrei se va disputa numai dacă poliţia îşi va da acordul", a spus reprezentantul autorităţilor londoneze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel