Teoria "țeava sau tunelul". Băsescu: Ambasadele partenerilor strategici sunt dezinformate

Bogdan Bolojan / 14 apr 2017 / 21:07 Salveaza PDF Comentarii

Traian Băsescu promite să vină cu dezvăluiri importante din interiorul 'sistemului'. El a spus că în curând va explica teoria "țeava sau tunelul". Băsescu spune că ambasadele partenerilor strategici sunt dezinformate de oameni din România pentru nu au structuri de informații proprii. 

Traian Băsescu a promis la România TV că va veni cu o serie de dezvăluiri din experiențele acumulate în timpul mandatelor de președinte.  

"Odată o să am ocazia să vă spun despre o teorie cu "țeava sau tunelul". Rețineți cuvântul ăsta "țeava sau tunelul". Este clar că există o dezinformare către partenerii strategici. Cine este purtătorul acestei dezinformări nu știu, dar avem obligația să ne punem țara în regulă. Este o teorie greu de explicat, o voi face la un moment dat," a spus Traian Băsescu. 

În opinia fostului președinte, există o serie de oameni care dezinformează aceste ambasade, pe care i-a numit 'lingători de clanțe'. Băsescu a explicat că aceste persoane și-ar fi dobândit credibilitatea în timp. 

"Partenerii strategici sunt dezinformați de oameni din România, care într-adevăr fiind lingători de clanțe la ambasade și-au dobândit o credibilitate în timp și ambasadele nu au neapărat structuri de informații proprii într-o țară. Ei folosesc informatorii români, pe care i-au acreditat și le este foarte greu să spună că între timp i-au discreditat și îi mențin pe liste," a explicat Traian Băsescu.

[citeste si] 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24