Teoria conspirației despre furtuni. Mircea Pașcu: implicarea Rusiei

Europarlamentarul PSD Ioan Mircea Pașcu scrie o teorie despre ploile din România, Grecia și cerul senin din Rusia care va dura până se termină Campionatul Mondial de Fotbal. 

”A observat cineva ca, de doua săptămâni de când a început Cupa Mondiala, pe toate stadioanele din Rusia europeană este soare, in timp ce in jur, ma refer la noi, la bulgari și la greci avem numai ploaie si furtuni? Doua săptămâni - și vor urma încă doua, pana la sfârșitul Cupei - Rusia se afla încontinuu intr-o zona de înaltă presiune atmosferică, iar cei din jur intr-o zona de presiune joasa... Sunt convins ca este vorba exclusiv de efectele încălzirii globale...” a scris fostul ministru Ioan Mircea Pașcu pe Facebook. 

Moment asemănător. Lauda Rusiei

Dumitru Dorin Prunariu, primul cosmonaut român, îi răspunde: ”Ce frumos si nevinovat gandesti Puiu draga. Imi amintesc cand la Moscova in 1980 a fost Olimpiada si era o vreme ploioasa, cu jumatate de ora inainte de deschiderea oficiala deasupra stadionului moscovit s-a facut senin si asa a tinut pana dupa terminarea ceremoniei. Eram acolo in pregatire pentru zborul cosmic. Rusii s-au laudat atunci cu tehologia cu rachete de alungare (sau provocare) a ploii.”

”Tot timpul am avut in minte situația aceea...” a continuat europarlamentarul PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel