EXCLUSIV  Teoria Conspirației. Cum a declanșat Olguța Vasilescu JIHAD-ul împotriva PSD

Opoziția pare în acest moment să copieze strategia pe care PNL a adoptat-o la Craiova împotriva Olguței Vasilescu și care s-a dovedit un eșec lamentabil. Pe același model, un rezultat favorabil al guvernării PSD îi poate întări pe social democrați, iar contestatarii să fie aruncați în derizoriu. 

Strategia PNL-ului în Craiova a fost să se opună gălăgios la tot ceea ce a propus actualul ministru al Muncii, pe vremea când se afla în fruntea orașului. Liberalii au contestat până în ultima clipă realizările Olguței Vasilescu: chiar dacă stadionul era aproape finalizat au existat voci furibunde care spuneau că nu se încadrează în norme și sunt grave deficiențe. Rezultatele au fost vizibile după plecarea primarului Olguța Vasilescu la Guvern. Alegerile au fost pierdute catastrofal de liberali, iar Craiova are un nou primar social-democrat. 

Strategia a fost una gălăgioasă și enervantă pe alocuri, având în vedere inaugurarea cu succes care a avut loc. Opoziția vedea progresele proiectelor, dar cu toate acestea critica și spunea că nu se construiesc. Totul s-a dovedit a fi un dezastru pentru PNL Craiova. Rezultatele au fost vizibile, chiar dacă nu toți au fost mulțumiți. Publicul este șocat de furia cu care a fost contestată Olguța Vasilescu de opoziție, înverșunarea judiciară pe de o parte și realizările pe care nimeni nu le poate nega pe de altă parte. Acest aspect ostilizează publicul și îi face să se uite ciudat la contestatari. 

Acest lucru s-ar putea întâmpla și în cazul PSD-ului. Sunt lansate atacuri furibunde, proteste de stradă, șcenarii sumbre care aruncă România într-o gravă criză. Pe modelul strategiei PNL-ului din Craiova împotriva Olguței Vasilescu, opoziția se poate trezi într-o situație ingrată în cazul în care dezastrul anticipat nu are loc. Dacă veniturile nu scad nici unui salariat de la 1 ianuarie, dacă până în 2018 România nu intră în vreo criză economică, contestatarii ar putea ieși foarte șifonați.

Acesta este marele risc pentru Iohannis la alegerile prezidențiale și pentru liberali, la alegerile europarlamentare care se apropie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel