Teodorovici - Toader, la Cotroceni. Iohannis, mișcare-bombă

Iohannis
Iohannis

Delegația Guvernului Dăncilă, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici și ministrul Justiției, Eugen Toader, a fost primită de doi consilieri prezidențiali la Cotroceni. Vor discuta despre rectificarea bugetară fără Președintele României, Klaus Iohannis.

UPDATE: Eugen Teodorovici și Tudorel Toader au plecat de la Palatul Cotroceni. Întâlnirea legată de tema rectificării bugetare a durat doar 30 de minute.

Președintele României, Klaus Iohannis, a ales să nu participe la întâlnirea cu Eugen Teodorovici și Tudorel Toader, de la Cotroceni. Delegația Guvernului a fost primită de către doi consilieri prezidențiali, Mirela Ciochină, consilierul departamentului de Legislație și Cosmin Marinescu, consilier la departamentul de Politici Economice.

Invitată la Cotroceni de către Președintele Iohannis pentru a discuta tema rectificării bugetare, Viorica Dăncilă, aflată la o vizită în Spania, nu a putut participa la întrevedere și i-a delegat pe Eugen Teodorovici și Tudorel Toader pentru a merge în locul dumneaei. Ca urmare a acestui fapt, Președintele Klaus Iohannis a luat decizia de a nu participa nici el la întâlnire, iar delegația guvernamentală a fost primită de consilierii prezidențiali. 

Vezi și: Iohannis, invitație Dăncilă. Teodorovici: Cine va merge la Cotroceni

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel