Teodorovici - Toader, la Cotroceni. Iohannis, mișcare-bombă

Denisa Zamfir / 06 sep 2018 / 11:45 Salveaza PDF Comentarii
Iohannis
Descriere foto: Iohannis

Delegația Guvernului Dăncilă, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici și ministrul Justiției, Eugen Toader, a fost primită de doi consilieri prezidențiali la Cotroceni. Vor discuta despre rectificarea bugetară fără Președintele României, Klaus Iohannis.

UPDATE: Eugen Teodorovici și Tudorel Toader au plecat de la Palatul Cotroceni. Întâlnirea legată de tema rectificării bugetare a durat doar 30 de minute.

Președintele României, Klaus Iohannis, a ales să nu participe la întâlnirea cu Eugen Teodorovici și Tudorel Toader, de la Cotroceni. Delegația Guvernului a fost primită de către doi consilieri prezidențiali, Mirela Ciochină, consilierul departamentului de Legislație și Cosmin Marinescu, consilier la departamentul de Politici Economice.

Invitată la Cotroceni de către Președintele Iohannis pentru a discuta tema rectificării bugetare, Viorica Dăncilă, aflată la o vizită în Spania, nu a putut participa la întrevedere și i-a delegat pe Eugen Teodorovici și Tudorel Toader pentru a merge în locul dumneaei. Ca urmare a acestui fapt, Președintele Klaus Iohannis a luat decizia de a nu participa nici el la întâlnire, iar delegația guvernamentală a fost primită de consilierii prezidențiali. 

Vezi și: Iohannis, invitație Dăncilă. Teodorovici: Cine va merge la Cotroceni


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27