Teodorovici, replică pentru Iohannis: Nu demisionez!

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a avut replică la acuzele președintelui României, Klaus Iohannis, în privinţa limitării drepturilor românilor de a munci în UE. Contactat de România TV, Teodorovici a spus că nu demisionează. 

Întrebat de moderatorul TV Victor Ciutacu dacă demisionează, așa cum îi sugerează Klaus Iohannis, Eugen Teodorovici a declarat:

Dacă domnul președinte se supără, se supără pe cineva în fiecare zi și asta a devenit o obișnuință. Dar vreau să-i spun domnului președinte că nici PSD-ul, nici actualul Guvern, nici eu nu dorim ceea ce dânsul insinuează. Adică să sechestrăm pe cineva. Ce ne dorim să facem, ca Guvern, eu personal, ca Ministru al Finanțelor, este doar să putem să creăm în România acele motive pentru care românii care trăiesc în afara țării noastre să aibă acel argument să se întoarcă acasă, alături de familii. Nimic altceva. Restul este o speculație de ordin politic, pe care, din păcate, domnul președinte încearcă să o aducă în spațiul public și să insiste pe ea, crezând că a prins un mare subiect.

Nu demisionez!

Eu nu demisionez, pentru că nu cred că am făcut vreodată în viața mea și nu o să fac niciodată vreun rău românilor fie din țară, fie din afara ei. Dacă cineva îmi poate aduce o singură dovadă în acest sens, că eu aș fi făcut vreodată ceva rău, atunci plec singur. Dar până atunci, este doar un joc pe care domnul președinte încearcă să-l facă, dar fără niciun fel de câștig, ca până acum”, a spus Teodorovici la România TV. 

V-a sunat președintele Klaus Iohannis?

Nu, ar fi fost chiar normal să discutăm, chiar domnul președinte, dacă are o neclaritate de buget, putem discuta, fără a începe atacuri publice. Eu încerc să fac apel la calm, pentru că românii asta își doresc, a mărturisit Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel