Teodorovici, remaniere: Oricât de mult îmi fac treaba...

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a precizat joi că nu a primit reproşuri din partea premierului Viorica Dăncilă cu privire la activitatea sa, menţionând că oricât de mulţumit ar fi de ceea ce face, tot nu ar fi suficient.

"Nu ştiu de ce politicienii tot dau curs la astfel de subiecte, dacă se tem, nu se tem. Sincer, dacă eşti om politic şi cu o anumită experienţă în politica din România, nu cred că ar trebui să fie ăsta un subiect. De ce să te temi? Pentru ce să te temi?", a afirmat Eugen Teodorovici, întrebat dacă se teme de o remaniere guvernamentală.

El a spus că este normal ca un demnitar să nu fie suficient de mulţumit de modul în care îşi face treaba.

"Oricât de mult aş crede eu că îmi fac treaba şi oricât, să spunem, că şi efectele ar fi cele în acest sens, tot aş fi nemulţumit. Aşa e normal să fii ca şi demnitar, nu ai voie să fii mulţumit, sau suficient de mulţumit faţă de ceea ce faci. Nu, trebuie să faci tot timpul cât mai mult, pentru că sunt atâtea de multe de făcut în această ţară, încât şi dacă ai lucra zi şi noapte încontinuu, nu ai cum să le rezolvi. Ideea e să faci cât mai multe şi dacă eşti mulţumit, înseamnă că nu ai înţeles ce înseamnă acea poziţie", a adăugat Teodorovici.

Întrebat dacă premierul Viorica Dăncilă i-a adus reproşuri, ministrul Teodorovici a răspuns: "De la dânsa n-am primit reproşuri. Nu. Ce reproşuri să am?".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel