Teodorovici, protest: "Trebuie să lupte contra statului"

Eugen Teodorovici
Descriere foto: Eugen Teodorovici

Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor, a vorbit despre situația protestelor, din ultimele zile, în emisiunea 100 de minute, de la Antena 3.

"Fiind de foarte mulţi ani în administraţie, aşa ceva nu am mai văzut (...) Să fie convinşi, ăştia care se dau oameni de dreapta, că sunt mai de dreapta când vine vorba de mediul privat. Este o situaţie la care nu credeam că se va ajunge, în România: o stare de tensiune, care se întreţine în mod continuu şi accentuat. Mă uit în zona guvernamentală, dar mă uit în primul rând la cei din piaţă. Niciodată n-am să propun o măsură care poate mie nu mi-ar coveni dacă aş fi de partea cealaltă a baricadei. Mă gândesc întâi la români.

Omul aflat într-o poziţie oficială trebuie să fie cel care luptă contra statului, să-şi apere românii. Este crezul meu. Eu asta am făcut ani de zile, toată cariera mea. Oamenii trebuie să fie liberi să conteste, dar până la o anumită limita. Un guvern nu mai trebuie schimbat în România, decât la vot (...) Dacă dăm dovadă că noi încă o dată schimbăm Guvernul altfel decât la vot, arătăm o slăbiciune faţă de cei de afară care pot avea tot felul de interese", a spus Teodorovici.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26