EXCLUSIV  Teodorovici: O spun foarte deschis. Fără să ne ferim!

Foto: Crișan Andreescu
Foto: Crișan Andreescu

Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici a recunoscut care este una dintre marile probleme de care se lovește România, în aceste momente, în cadrul dezbaterii UPGRADE ROMANIA: MARILE PROIECTE DE INVESTIȚII ÎN 2019, organizată de Trustul de presă DC Media Group.

"O spun foarte deschis. Fără să ne ferim! Sunt încă blocaje foarte multe în administraţia din România. Sunt multe proiecte care încă nu sunt începute. Semnări de contracte am auzit foarte multe (...) Nu putem să nu spunem foarte clar că în piaţă este o lipsă, o capacitate scăzută a tot ceea ce înseamnă companii de consultanţă, de exemplu", a declarat Eugen Teodorovici.

La evenimentul organizat de DC Media Group mai participă premierul Viorica Dăncilă și Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, Niculae Bădălău, Ministrul Transporturilor.

De ce marile proiecte de investiții bat pasul pe loc, ce lipsește pentru ca România să dețină o infrastrucută performantă, care sunt viitoarele surse de finanțare pentru marile proiecte și care sunt sumele de care România are nevoie pentru a finaliza proiectele demarate până în prezent, sunt câteva dintre temele care vor fi abordate la dezbaterea organizată de DC Media Group.

Întreaga dezbatere poate fi urmărită mai jos:Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26