Teodorovici, mesaj în miez de noapte: Am considerat întotdeauna că pot să înving

Ministrul Eugen Teodorovici își sărbătorește sâmbătă, 12 august, ziua de naștere.

La ceas aniversar, social-democratul, pornind de la un citat al lui Winston Churchill, a vorbit despre luptele sale.

„Curajul înseamnă să ai puterea să te ridici și să vorbești. Curajul înseamnă, de asemenea, să te așezi și să asculți." - Winston Churchill

"Am considerat întotdeauna că pot să înving, chiar si atunci când am făcut pentru moment un pas în spate, pentru că nu m-am oprit nici în momentul reuşitelor de-a lungul carierei din administraţie sau politică şi nici nu am renunţat atunci când ideile, intenţiile şi planurile pe care le-am propus depăşeau ambiţiile prezentului în care trăiam.

Astăzi, când am depăşit 45 de ani de viata şi 25 de ani de activitate în "jungla" administraţiei publice si oarecum a politicii din România, reuşind să găsesc şi să aplic metode de gândire, de lucru şi de management care, de cele mai multe ori, depăşeau cutuma birocratică şi comoditatea obişnuinţei, lejeritatea activităţilor repetitive şi atitudinea păguboasă a funcţionarului si a politicianului condus de dictonul "noi muncim, nu gândim".

Consider curajul de a-ţi asuma acţiunile şi deciziile, precum şi respectul faţă de ceilalți ca fiind ingredientele de baza ale reţetei pentru succesul oricărei echipe. Întotdeauna am căutat să lupt cu credinţă, convingere şi chiar de multe ori cu îndârjire, pentru ca "echipa" căreia i-am aparţinut să-şi poată atinge scopul propus şi chiar mai mult. Am căutat mereu să valorizez munca celorlalţi, apreciindu-i pe cei care au puterea de a construi şi nu pe aceia care caută doar să-şi construiască propria putere.

Mi s-a spus că oamenii care luptă pot pierde. Dar eu știu că cei care nu luptă au pierdut deja. De aceea, pentru mine fiecare zi va fi un nou început, un crez în victorie, o nouă luptă...

Pentru că - astăzi, mai mult ca oricând, cred cu tărie că este o datorie de onoare asumarea, cu încredere, curaj, perseverenţă şi răbdare, a luptei pentru cei care merita o viata mai buna – pentru români și pentru România", a spus Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel