Teodorovici, mesaj important: Primul pas a fost făcut

Ministrul Eugen Teodorovici a transmis un mesaj pe Facebook.

"Lupta cu timpul....da, pentru mulți dintre semenii nostri, pentru mulți dintre copiii noștri, această luptă este o realitate constantă a vieții. O luptă cu timpul, cu gramele, cu calculele minuțioase oră de oră, zi de zi, ani de-a rândul. La Sibiu, am avut onoarea de a participa la ceremonia de deschidere oficială a celui de al 45-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Am avut un mesaj important pentru distinsa audiență formată preponderent din medici: să mai facem un pas! Primul pas a fost făcut încă de anul trecut, prin aprobarea sub-programului special pentru finanțarea senzorilor de monitorizare a glicemiei și a pompelor de insulină cu dispozitive de monitorizare pentru copii și tineri cu diabet zaharat de tip 1. Acum e rândul unui al doilea pas, al achizițiilor și montării acestor dispozitive, pentru care trebuie menținută aceeași energie pozitivă și determinare, cu atât mai mult cu cât finanțarea este disponibilă.

Copiii și părinții acestora nu pot și nu trebuie să mai aștepte! Pentru că timpul lor este prețios! De aceea, trebuie făcut un salt. Trebuie să utilizăm la maximum timpul nostru, al instituțiilor și al resursele umane capabile să pună în practică aceste programe dedicate luptei împotriva diabetului", a scris Eugen Teodorovici pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel