Teodorovici, luat la țintă de Ciolacu: Îl sfătuiesc un lucru... Să ne amintim ce a făcut...

Marcel Ciolacu, președintele PSD, i-a dat o replică lui Eugen Teodorovici, colegul său de partid.

Eugen Teodorovici a declarat că nu doreşte să fie printre "groparii PSD", ci printre cei care pot să-i redea renumele de "partid al marilor proiecte".

În replică, Marcel Ciolacu îl sfătuiește pe Eugen Teodorovici să mai treacă pe la partid. ”Îl încurajez să candideze la Congresul PSD, dar îl sfătuiesc să vină și la partid”, a spus Marcel Ciolacu. ”Astfel de discuții trebuie să aibă loc în interiorul partidului. Și mie mi-ar fi ușor să-mi atac unii colegi, dar nu o fac. Un singur lucru am zis și aici nu mă refer la Eugen, ci la alți colegi. Am spus că unii nu mai au ce căuta în partid”, a adăugat liderul PSD.

Președintele PSD a declarat că ar fi bine să nu uităm că Eugen Teodorovici a fost și membru PNL

”El a fost membru PNL, a și candidat pe listele acestui partid. Eu am fost mereu în PSD, sunt printre membrii fondatori. Să vii să mă acuzi că am aranjamente cu PNL... e un pic cam forțat. Eu îl invit să candideze, nu am nicio problemă. Nu pot să-l susțin pentru că și eu candidez. Dar să mai vină și la partid. Acolo este locul de dezbateri, dialog și decizii. Eu nu voi lua hotărâri la televizor și cu oameni din afara partidului, așa cum au făcut alții din PSD și am ajuns unde am ajuns”, a mai zis liderul PSD la România TV.

După ce și-a anunțat intenția de a candida la șefia Partidului Social Democrat, fostul ministru de Finanțe a lansat un nou atac asupra celor care conduc acum formațiunea.

”Nu vreau să fiu alături de groparii #PSD – ului! Dar vreau să fiu printre aceia care pot să îi redea #renumele de partid al marilor proiecte de țară economice și sociale, al personalităților marcante și al adevăraților lideri. Îmi doresc să fiu acolo, împreună cu oamenii aceia mulți ce încă rezonează puternic cu #spiritul social-democrat, dar și cu cei care au nevoie, poate, de o motivație pentru a-și recupera sau dobândi #mândria de a fi și de a spune că sunt membri ori susținători ai Partidului Social Democrat! Sunt unul dintre cei care au venit în PSD din #convingere!”, a scris Teodorovici pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel