Teodorovici la prezidențiale. ”Un lider trebuie să fie convins că orice bătălie începe o şi câştigă”

Un lider trebuie să fie convins că orice bătălie pe care o începe o şi câştigă, a declarat, marţi, ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, întrebat de presă despre cursa pentru alegerile prezidenţiale.

"Am spus-o foarte clar la întâlnirea politică de la Neptun că îmi arăt disponibilitatea de a participa la o competiţie de acest tip dacă partidul la nivel politic, la nivelul său în cel mai înalt for, va decide acest lucru. A doua chestiune, de şanse. Eu cred că un lider trebuie să fie convins că orice bătălie o începe o şi câştigă. Este obligatoriu ca să demonstrezi celor care ar trebui să fie lângă tine că sunt şanse de câştig. Dacă pleci cu o abordare pesimistă, negativistă sau că nu sunt şanse să câştigi cred că nu aceea este logica. Deci nu îmi este teamă de această competiţie şi nici de alta", a spus Eugen Teodorovici.

Întrebat dacă el crede că va câştiga, Teodorovici afirmat că se înscrie în cursă pentru a câştiga, nu pentru a face figuraţie şi că pentru el "înseamnă dorinţa clară şi determinarea foarte clară de a câştiga competiţia, inclusiv de a câştiga preşedintele României ca şi funcţie".

Teodorovici, ”deschis” și pentru competiția internă din PSD

Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunţat duminică, pe pagina sa de Facebook, că "şi-a exprimat deschiderea", de a participa la competiţia din partid pentru desemnarea celui mai bun candidat la alegerile prezidenţiale, pentru a arăta că un preşedinte poate să facă, nu doar să vorbească sau să tacă.

"Da, mi-am exprimat deschiderea pentru a participa la competiţia internă în PSD pentru desemnarea celui mai potrivit candidat la alegerile prezidenţiale. Da, m-am gândit că a sosit momentul să aducem cu adevărat unitate într-o societate dezbinată şi mai mult echilibru într-o civilizaţie care ezită uneori să-şi manifeste credinţa în valorile moştenite, de teamă a nu fi catalogată drept neevoluată şi nevizionară. Da, pentru că m-am hotărât să arăt că sunt soluţii la problemele cu care ne confruntăm şi că este de datoria noastră, a politicienilor în primul rând, să trecem de la vorbe la fapte. Da, pentru că vreau să arăt că un preşedinte poate să facă, nu doar să vorbească sau doar să tacă", a scris Teodorovici.

Preşedintele interimar al social-democraţilor Viorica Dăncilă a anunţat sâmbătă că se vor face sondaje pentru toţi social-democraţii care şi-au anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale, adăugând că în final va fi aleasă cea mai bună opţiune.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel