Teodorovici - Iohannis, întâlnire: Nu ne ridicăm la nivelul domniei sale

Klaus Iohannis
Descriere foto: Klaus Iohannis

După ce Klaus Iohannis a lipsit de la şedinţa de astăzi, Eugen Teodorovici a ţinut să transmită un mesaj pe marginea acestui subiect, la Antena 3. 

"Ne gândeam că nu vom mai fi invitaţi, că a rămas fără obiect discuţia. La întâlnire ne-am văzut cu cei doi consilieri. Am întrebat care este scopul discuţiei şi singurul interes a fost cel manifestat faţă de bugetele structurilor mebre în CSAT, dânşii nefiind mebrii CSAT (....)

Banii asigură derularea activităţilor în condiţii normal. Atunci, discuţia s-a încheiat. S-a încercat o asigurare din partea mea, ca ministru de Finanţe, că acele bugete asigură acele activităţi, până la finalul anului", a declarat ministrul de Teodorovici, în emisiunea Esențial.

Demersul preşedintelui, strategie de PR?

Cât despre faptul că preşedintele s-ar lupta cu Guvernul, după ce conducerea serviciilor a dat asigurări că se descurcă cu fondurile alocate, ministrul de Finanțe consideră că este un fapt evident:

"Este o evidență foarte clară, intenţia este doar aceasta, iar preocuparea este față de bugetele acestor structuri. Bine ar fi fost o discuţie la care şi domnul preşedinte să participe, chiar dacă noi nu ne ridicăm la nivelul domniei sale. Putea să coboare la această discuţie (...) Din păcate, interesul a fost stric pe această zonă şi, probabil deranjat că premierul nu participă la şedinţă, şi-a desemnat doi consilieri".

Desecretizarea şedinţei CSAT

"Am spus clar că nu voi renunţa la acest lucru. Lucrurile să fie făcute publice pentru ca oamenii să vadă foarte clar discuţia legată de rectificare, că toţi au fost de acord cu propunerea Guvernului (...) Nu există niciun motiv din partea domnului preşedinte ca şedinţa CSAt să fie anulată", a mai spus Eugen Teodorovici.

 


Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25