Teodorovici, ședință CSAT: Alocări suplimentare de sume

Eugen Teodorovici
Eugen Teodorovici

Printr-o intervenție telefonică la Antena 3, ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, a făcut mai multe precizări legate de ședința de mâine, de la CSAT, în care se va discuta despre rectificarea bugetară. 

"A fost o întârziere nejustificată și sper să reglăm și din punct de vedere legal acest lucru ca să nu mai avem o rectificare atât de mult întârziată. Probabil că în CSAT va fi o decizie vizavi de momentul la care se va pronunța pe bugetele structurilor care fac parte din CSAT ca să evităm pe viitor astfel de situații neplăcute.

Pentru discuția de mâine, o să vedeți că o să postăm și pe site o situație refăcută față de momentul 3 august. Acolo o să fie câteva revizuiri ale acelor sume alocate. Au fost discuții după acel moment și am decis să suplimentăm anumite zone.

Strict pentru discuția din CSAT, ar mai trebui și acolo câteva modificări, în sensul de alocări suplimentare de sume", a spus ministrul.

Alocare bugete

"La SIE, acolo e o influență pozitivă, de +13,7 milioane de lei. Dar per ansamblu, structura rămâne cu -2,8 milioane. Noi am mai dat, în discuțiile de săptămâna trecută, un plus.

SPP, la fel, are o modificare pozitivă, în sensul de +7,6 milioane de lei, dar per ansamblu rămâne cu -15 milioane.

Și ultima structură.. Serviciul de Telecomunicații Speciale. A fost o influență pozitivă de +2 milioane de lei la bunuri și servicii. Per ansamblu, structura rămâne cu -14,1 milioane de lei", a adăugat Teodorovici.

Citește și: Rectificare bugetară. Klaus Iohannis a convocat CSAT-ul

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel