Teodorovici, după ce a spus că nu ştie ce înseamnă funcţia de preşedinte executiv: Mesaj foarte clar pentru colegi!

Orlando Teodorovici
Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici a ținut să clarifice declarația sa de la Congresul PSD, după ce a afirmat că nu știe ce înseamnp funcția de președinte executiv.

"Vreau să clarific un aspect pe care l-am spus în Congres şi am văzut că s-a speculat în spaţiul public. Când am spus că nu ştiu ce înseamnă funcţia de preşedinte executiv, am spus-o dorind să transmit un mesaj foarte clar către colegii mei din partid: învăţăm împreună. Voi asculta nevoile colegilor din partid şi ale simpatizanţilor PSD, cei care se regăsesc în acest partid. A fost un mesaj foarte clar!

Eu sunt cel mai dur cu mine întotdeauna, în schimb dacă cineva începe să mă critice, vreau să văd exact care sunt argumentele. Dar ăsta a fost mesajul pe care am dorit să îl transmit membrilor care au votat la Congres, că nu sunt sunt cel pe care încearcă unii să îl zugrăvească, nu am aroganță. Ascult oamenii, pe colegii mei. Nu cred să fi fost cineva la mine cu o problemă şi să nu îl înţeleg, să nu găsesc o soluţie. Ăsta a fost mesajul, nu că nu mă pricep. Dacă nu mă pricepeam, nu candidam. Sunt un om responsabil", a spus Eugen Teodorovici,  în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel