Teodorovici, după ce a spus că nu ştie ce înseamnă funcţia de preşedinte executiv: Mesaj foarte clar pentru colegi!

Ema Apostu / 02 iul 2019 / 20:03 Salveaza PDF Comentarii
Orlando Teodorovici
Descriere foto: Orlando Teodorovici

Eugen Teodorovici a ținut să clarifice declarația sa de la Congresul PSD, după ce a afirmat că nu știe ce înseamnp funcția de președinte executiv.

"Vreau să clarific un aspect pe care l-am spus în Congres şi am văzut că s-a speculat în spaţiul public. Când am spus că nu ştiu ce înseamnă funcţia de preşedinte executiv, am spus-o dorind să transmit un mesaj foarte clar către colegii mei din partid: învăţăm împreună. Voi asculta nevoile colegilor din partid şi ale simpatizanţilor PSD, cei care se regăsesc în acest partid. A fost un mesaj foarte clar!

Eu sunt cel mai dur cu mine întotdeauna, în schimb dacă cineva începe să mă critice, vreau să văd exact care sunt argumentele. Dar ăsta a fost mesajul pe care am dorit să îl transmit membrilor care au votat la Congres, că nu sunt sunt cel pe care încearcă unii să îl zugrăvească, nu am aroganță. Ascult oamenii, pe colegii mei. Nu cred să fi fost cineva la mine cu o problemă şi să nu îl înţeleg, să nu găsesc o soluţie. Ăsta a fost mesajul, nu că nu mă pricep. Dacă nu mă pricepeam, nu candidam. Sunt un om responsabil", a spus Eugen Teodorovici,  în emisiunea "Punctul de Întâlnire", de la Antena 3.


Te-ar putea interesa






Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26