Teodorovici cere DEMISIA ministrului ANISIE: Mă gândeam că prostia și incompetența se vor opri la...

Senatorul Eugen Teodorovici i-a cerut, public, demisia ministrului Educației, Monica Anisie. 

„ANISIE = DEMISIE‼️”, așa începe senatorul Eugen Teodorovici postarea în care îi cere ministrului Educației, Monica Anisie, să-și dea demisia. 

În continuare, Teodorovici afirmă că „mă gândeam că prostia și incompetența se vor opri la incapacitatea de a găsi #SOLUȚII pentru reducerea numărului de ore, astfel încât să nu facem din copii niște manechini purtători de măști. Văd însă că măsurile de distrugere a învățământului continuă, acum orientându-se asupra acelor activități desfășurate în afara școlilor atât de către elevi, cât și de către profesori, instructori, antrenori și alte cadre special pregătite, uniți de o #PASIUNE comună (pentru că de altfel de recompense nu putem vorbi!), indiferent că ne referi la domeniul artistic, sportiv, științific sau de orice altă natură!”.

Senatorul a adresat apoi o întrebare către Monica Anisie, numind-o  - dovedita „profesionistă” din vârful Ministerului Educației -.

„Ce are de gând să facă în privința acelor copii și cadre didactice din cercuri educative și cluburi sportive care pot fi în plin sezon de pregătire a competițiilor naționale și internaționale și care prin pasiunea lor ar putea aduce un plus de #IMAGINE și #PRESTIGIUL României în lume?”, a scris Teodorovici, subliniind că „nu eu aștept un răspuns! Dar copiii, părinții, profesorii, antrenorii, instructorii ... cu siguranță îl vor!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel