Teodorovici, aniversare. Ponta, mesaj acid îndreptat către Dragnea

Victor Ponta a transmis un mesaj cu ocazia zilei de naștere a lui Eugen Teodorovici.

Fostul premier a enumerat realizările sale în Guvern. În plus, l-a felicitat că s-a distanțat de Liviu Dragnea.

"Cred ca este normal sa ii spun azi "La multi ani" lui Eugen Teodorovici si in public (in privat am facut-o deja mai devreme)!

Indiferent de faptul ca politica ne duce uneori pe drumuri diferite sunt convins ca pentru viata publica, interesul general si pentru ceea ce a lasat in urma pozitiv "Guvernarea Ponta" prezenta in echipa a lui Eugen a contat foarte mult:

1. Este cel care mi-a spus in 2012 (cand eram doar la 6% absorbtie) ca putem sa incasam in final de la UE peste 80% din fondurile nerambursabile daca facem ce trebuie / l-am considerat exagerat de optimist dar i-am dat tot sprijinul si mi-a depasit orice asteptare - peste 90% in final / peste 15 miliarde de Euro nerambursabili in 4 ani chiar reprezinta ceva pentru Romania.

[citeste si]

2. A dus la bun sfarsit adoptarea Codului Fiscal din 2015 - o uriasa reforma si cel mai bun Cod pe care Romania il putea avea ( chiar daca acum este "macelarit" in fiecare luna de tot felul incompetenti care nu inteleg ca stabilitatea si predictibilitatea masurilor fiscale este mai importanta decat orice)! Plus ca a fost curajos si a stat langa mine in Septembrie 2015 cand Liviu Dragnea tot negocia si facea intelegeri cu Presedintele Klaus Iohannis cum sa NU se aplice Codul ( oamenii au uitat dar eu nu)!

3. In 2015 Nicu Banicioiu ( pentru Sanatate ) si Sorin Cimpeanu ( pentru Educatie) au cerut o crestere a veniturilor tuturor salariatilor din aceste domenii cu 25 % - Eugen Teodorovici a fost acel Ministru de Finante care in 2015 a spus imediat "DA, se poate, facem, dar sa ne gandim bine si sa ne pregatim bine inainte ca sa fim siguri ca nu ii pacalim pe oameni si ca masura e sustenabila". Si asa am reusit!

Pentru toate aceste realizari comune ii urez si in public toate cele bune lui Eugen si ii multumesc ( si tare ma bucur pentru el ca in final nu s-a asociat cu "Cartelul lui Ecobar de la Teleorman" - nu este din acel film si acea lume)", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel