Teodorovici a ajuns la audierea lui Heiuș: V-am urmărit de acasă, la televizor

Eugen Teodorovici foto Agerpres
Eugen Teodorovici foto Agerpres

A început audierea lui Lucian Heiuș, propus ministru al Finanțelor în Guvernul Cîțu. El îl înlocuiește în Guvernul PNL chiar pe premierul desemnat, Florin Cîțu. 

UPDATE 11:35: Eugen Teodorovici a ajuns la audierea lui Lucian Heiuș, i-a strâns mâna și i-a spus: ”Bună ziua, d-le ministru!”. După ce Eugen Teodorovici i-a mărturisit că l-a urmărit de acasă, la televizor, Lucian Heiuș i-a răspuns că își făcea probleme că nu va ajunge. 

Știrea inițială

Lucian Heiuș a început audierea prin a se prezenta, precizând că a absolvit două facultăți, are un master, multe cursuri post-universitate în domeniul economic. A precizat că este membru al Camerei Consultanților Fiscali. Ministrul desemnat a început activitatea la Uzina de Vagoane din Arad, a continuat la Inteprinderea de Blănuri Vidra din Orăștie, unde a fost director general adjunct, conform acestuia. 5 ani a activat în mediul privat și peste 12 în structurile ANAF și ale Ministerului de Finanțe.

”Am fost trezorier șef, director executiv, director general adjunct în Ministerul de Finanțe, director general regional, când dl ministru Varujan Vosganian era ministru de Finanțe, eu exercitam funcția de director executiv al Direcției Finanțe Publice a Județului Hunedoara. Îmi pare rău că nu este dl Teodorovici. În primul mandat al dumnealui eram director general al Direcției Regionale a Finanțelor Publice Timișoara” a precizat Lucian Heiuș. 

În ultimii trei ani a fost deputat și a activat în Comisia de Buget-Finanțe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel