EXCLUSIV  Teodorovici a spus că a vrut să ajute Guvernul, dar s-a lovit de lipsa unui răspuns

Eugen Teodorovici a spus că ar avea soluții pentru situația economică din România, însă propunerile sale, trimise către Guvern, au rămas fără răspuns. 

„Politicianul, când intră fie în Parlament, fie în zona de Guvern, depune un jurământ pe Constituție și pe Biblie sau fiecare după credința lui. Din păcate, nu se înțelege un lucru: acel jurământ de credință față de țară nu se termină la finalizarea mandatului, acela se încheie când ieși cu picioarele înainte. Nu poți să iei pauză de la jurământ. Când îți asumi să faci politică în România, juri credință, nu ai cum să termini sau să spui stai că acum sunt plecat sau sunt în privat. Eu și astăzi, ca persoană privată, în toate proiectele despre care discut, încerc să aduc contracte și proiecte ca și cum aș fi din partea guvernamentală, că vorbim de educație, de refacerea acelor proiecte de pe timpul lui Ceaușescu”, a spus Eugen Teodorovici, marți, în cadrul unui interviu acordat DCNews.

Întrebat, ulterior, dacă Guvernul acceptă ajutorul din partea sa, Eugen Teodorovici a făcut următoarele precizări: „Eu nu fac decât să vin cu o propunere, o pun pe masa celor care vor să asculte. Da (n.r. a venit cu propuneri). Nici măcar un răspuns. Am trimis și premierului actual în funcție și șefului actual de la PSD. Că vorbim de facturi la energie, gaze, sau alte probleme curente în România - nici măcar un răspuns. De ce? Nu înțeleg acest lucru, măcar dialoghează, poate e o soluție bună.”

„Când propun un lucru, nu-l fac de dragul de a-l spune. Am o experiență, mă consult cu alți oameni și după vin și mă pronunț în mod public. Din păcate, repet, dialogul nu există. De ce? E frustrare? Nu știu, există un blocaj”, a subliniat Eugen Teodorovici.

„Dacă, astăzi, ar fi oameni care să facă lucruri pentru România, aș sta mulțumit și m-aș uita bucuros pentru că țara crește”, a mai spus acesta.

Eugen Teodorovici, interviul zilei la DC News și DC Business

Eugen Teodorovici revine în politică

Eugen Teodorovici a spus că ar putea candida la toate rundele de alegeri, în 2024, însă pentru două funcții ar prefera să nu se înscrie pe buletinele de vot.

„Am spus-o acum câteva zile în felul următor: vor fi patru sesiuni de alegeri în 2024, categoric pot să candidez la toate dintre ele. (...) Cu siguranță, la două dintre ele nu: europarlamentarele și parlamentarele”, a spus Eugen Teodorovici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel