Teodor Meleşcanu spune cine a filat-o pe Elena Udrea la Paris

Elena Udrea și Alina Bica
Elena Udrea și Alina Bica

Teodor Meleşcanu, fostul director al  Serviciul de Informaţii Externe (SIE), a oferit, la Antena 3, detalii despre filajul celor trei prietene când se aflau la Paris.

Traian Băsescu declara, după ce scandalul a izbucnit în presă în timpul campaniei electorale de la prezidențiale,  că este clară o implicare a serviciilor de infrmaţii în evenimentul de la Paris.

Teodor Meleşcanu susţine că acest lucru este mai puţin probabil. Sau, cel puţin, filajul nu ar fi fost făcut direct de agenţi ai serviciilor. Explicaţia este una cel puţin ciudată: serviciile nu ar avea dotarea tehnică pentru aşa ceva.

Citește și: Elena Udrea: George Maior mi-a spus despre fotografiile cu Alina Bica, de la Paris, înainte să fie publicate

"Eu nu sunt convins că un serviciu de informaţii le-a dat. E clar că sunt făcute de oameni de specialitate. Nu de ofiţeri, ci de paparazzi, cu o tehnică care depăşea dotarea unui serviciu. Deci nu pot să zic că au fost făcute de un serviciu din România. Sunt făcute  de nişte oameni care sunt obişnuiţi cu asemenea operaţiuni, firme, agenţii, servicii private paralele", a declarat Meleşcanu la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel