Teodor Meleşcanu, propus la şefia Senatului. Călin Popescu Tăriceanu, prima reacţie

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că a discutat cu Teodor Meleșcanu, duminică seara, și nu i-a transmis nimic în legătură cu intenția PSD de a îl propune la șefia Senatului.

„Nu știu, nu mi s-a adus la cunoștință această decizie. Nu vreau să facă foarte multe comentarii, dar această chestiune ar fi putut să fie făcută, dacă a fost făcută, subliniez la modul ipotetic, numai în cadrul unei discuții cu ALDE. Această discuție cu ALDE nu a avut loc. Prin urmare o astfel de propunere nu am ce s-o comentez”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, citat de Mediafax.

Chestionat dacă este tentativa de racolare a unui parlamentar ALDE, Tăriceanu a răspuns: „V-am spus punctul meu de vedere și acest punct de vedere îl îmbrățișează și colegii mei. Iar dacă vreți să vă mai spun altceva am avut aseară o discuție cu domnul Meleșcanu în care nu mi-a spus absolut nimic despre o astfel intenție, în așa fel încât să nu se lase intenția din partea mea că l-aș bănui pe domnul Meleșcanu de o astfel intenție”.

Întrebat dacă pentru acest lucru ia în considerare excluderea lui Teodor Meleșcanu din ALDE, Călin Popescu Tăriceanu a replicat: „Dar nu cred că poate cineva să propună o funcție la ALDE fără să discute cu conducerea ca să se poată accepta o astfel propunere”.

Liderul ALDE a dezmințit posibile negocieri ale PSD cu ALDE

„Nu, cu parlamentari ALDE nu sunt negocieri, nici discuții. Azi am stat de vorbă și cu colegii de la Cameră și unii despre care au apărut zvonuri în presă că ar fi avut discuții, mi-au spus că nu au avut niciun fel de discuții”, a explicat Tăriceanu. Reacția acestuia vine după ce Teodor Meleșcanu va fi sprijinit de senatorii PSD pentru șefia Senatului. Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunțat, luni, că va demisiona de la șefia forului, luni, în ședința de plen care a început la ora 16.00.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel