Teodor Meleșcanu, despre ALDE, Tăriceanu și Diaconu: Niciodată nu am folosit acest cuvânt

Teodor Melescanu FOTO AGERPRES
Teodor Melescanu FOTO AGERPRES

Teodor Meleșcanu a vorbit despre ALDE, Pro România și candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale.

„Dacă președintele nu a mai dorit să candideze, am fost puși în situația să găsim o altă soluție. Și atunci au fost niște discuții, nu le cunosc, nu am participat la ele, cu Pro România cu un candidat comun independent, astea au fost până la urmă deciziile și lucrurile s-au întâmplat în continuare așa", a afirmat Teodor Meleșcanu, vineri seara, la Digi 24.

Întrebat dacă aceste discuții se derulează de ceva timp sau au apărut spontan, Teodor Meleșcanu a spus: „Drept să vă spun nu pot să vă răspund că nu știu. Nu s-au discutat, am spus și o repet acum ca să fie clar nu s-a discutat în forurile statutare ale partidului aceste probleme și aceste propuneri. Sigur că, dacă ele s-ar fi discutat, probabil că unii erau împotrivă, unii erau pentru și se ajungea, până la urmă, la o soluție firească, dar a venit dintr-un cerc foarte restrâns și a fost pusă pe masă".

Întrebat dacă a făcut un gest de trădare Călin Popescu Tăriceanu prin decizia ieșirii de la guvernare, după ce din 2016 a bătut palma cu PSD, fostul ministru de Externe a răspuns: „Eu niciodată nu am folosit cuvântul acesta. Alții l-au folosit pentru mine".

ALDE a decis ieșirea de la guvernare și alianța electorală cu Pro România pentru susținerea candidaturii independente a lui Mircea Diaconu la prezidențiale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel