Teodor Meleşcanu, mesaj pentru Călin Popescu Tăriceanu: ALDE, risc de a dispărea de pe scena politică

Mihai Ciobanu / 12 sep 2019 / 14:20 Salveaza PDF Comentarii
Teodor-Meleșcanu
Descriere foto: Teodor-Meleșcanu

"ALDE se află la o răscruce de drumuri; trebuie să alegem: continuăm proiectul politic cu partenerii de la PSD, cu care am ajuns în Parlament în 2016 şi cu care ne-am aliat pentru a face bine României, sau ne îndreptăm către o fundătură, eventual dispărând de pe scena politica?", transmite Teodor Meleşcanu.

"Este o întrebare la care numai membrii ALDE pot raspunde, nu un singur om, chiar dacă azi el este preşedintele ALDE (sau doi, trei care îl izolează). Dragă Calin, eu cred în dialog, în raţiune şi în logică, pentru binele naţiunii. Nu cred în sancţiuni, excluderi şi apucături de dictator din Banana Land.

Aceasta nu este o luptă între mine şi tine, este o alegere bună sau o alegere greşită. Nu eu sunt problema ta, dar pot fi parte din soluţie şi sunt oricând deschis la dialog, cooperare şi colaborare. Competiţia ne face mai performanţi iar colaborarea mai BUNI. De-a lungul istoriei, au fost prea mulţi cei care şi-au făcut un ţel din a dezbina neamul nostru. Ştiu că tu nu faci parte dintre aceştia. Să distrugi este foarte uşor, să construieşti este foarte greu, cere multă inteligenţă, muncă şi patriotism", a scris Teodor Meleşcanu pe pagina sa de Facebook.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24