Teodor Meleșcanu, prezidențiale. ONG-uri și partide mici pentru strângere de semnături

Colonelul Mircea Dogaru, șeful Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă, a vorbit la emisiunea "La ordinea zilei" despre candidatura lui Teodor Meleșcanu la prezidențiale.

VEZI ȘI: Sandra Stoicescu, veste tristă: A făcut INFARCT. Am ajuns noaptea la spital

Mircea Dogaru a declarat că a primit solicitări de a strânge semnături pentru candidatura lui Teodor Meleșcanu din partea unor ONG-uri și a unor partide micI.

"Ne-am ocupat în 2011 de organizarea societății civile în cadrul a ceea ce se numește Consiliul Național al Societății Civile, lucrând alături de sindicate ale profesorilor, medicilor, grefierilor, revoluționarilor în mod deosebit. Noi am primit o rugăminte în acest sens din partea Alternativei Naționale, formată din ONG-uri ale societății civile și de partide mici, de stânga", a spus Mircea Dogaru la Antena 3.

VEZI ȘI: Mircea Badea: Asta e DOVADA că Turcescu a fost ofițer sub acoperire

"Nu Teodor Meleșcanu a avut ideea să candideze, ci societatea civilă. Alternativa Națională a început să strângă semnături, iar Teodor Meleșcanu a spus că dacă se strâng semnături, candidează. Teodor Meleșcanu nu este un candidat al clasei politice, ci pur și simplu al oamenilor", a mai zis șeful Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă.

Întrebat cine i-a solicitat lui Teodor Meleșcanu să intre în cursa pentru prezidențiale, colonelul Mircea Dogaru a zis: "Am fost informat că este vorba despre Fundația pentru Democrație care este afiliată Comisiei de la Veneția, membră a Consiliului Național al Societății Civile".

"Dacă Teodor Meleșcanu și-a dat demisia, probabil că s-au strâns semnăturile necesare. Mă așteptam să se întâmple acest lucru", a mai menționat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel