Teodor Meleșcanu, decizie privind participarea la Cotroceni

Teodor Meleșcanu
Teodor Meleșcanu

Teodor Meleșcanu nu va merge, marți, 15 mai, la Palatul Cotroceni, informează Antena 3.

Teodor Meleșcanu, ministru de Externe, ar fi trebuit să se întâlnească marţi, la Palatul Cotroceni, cu Klaus Iohannis. Preşedintele anunțase, sâmbătă, la Blaj, că îl va invita pe ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, pentru a îi explica poziţia adoptată de reprezentanţii României la discuţia de la nivelul Serviciului European de Acţiune Externă al UE privind mutarea reprezentanţelor diplomatice în Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

În urma anunțului făcut de Administrația Prezidențială, premierul Viorica Vasilica Dăncilă a avut o reacție și a precizat că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să sune la premier dacă vrea să meargă un ministru la Palatul Cotroceni.

Mesaj Dăncilă

"Dacă vrea să meargă un ministru la Cotroceni, trebuie să vorbească cu primul ministru, aşa este normal. Dânsul hotărăşte dacă trebuie să sune sau nu. Într-un Guvern, ca să chemi un ministru, trebuie să vorbeşti cu primul ministru, aceasta este regula, şi această regulă trebuie respectată de toată lumea, cum şi eu respect toate regulile care ţin de preşedinte.

[citeste si]

(...) Preşedintele trebuie să sune dacă vrea să meargă un ministru la Cotroceni, suntem totuşi un guvern, există anumite reguli care trebuie respectate de toată lumea", a declarat Viorica Dăncilă la Parlament. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel