Teodor Baconschi s-a săturat de PDL. Vezi de ce e dezamăgit

Democrat-liberalul Teodor Baconschi continuă criticile la adresa partidului. El susține că nu mai are nici un sens să se enerveze şi să se "certe" cu "feluriţi colegi fascinaţi de Vasile Blaga" sau să se întrebe "ce o mână în luptă pe Adriana Săftoiu". Mai mult, Baconschi sugerează chiar o posibilă despărţire de PDL.

"Recunosc un fapt jenant: frustrarea de a vedea PDL, singurul partid in care m-am inscris, nu doar pierzand grav alegerile, dar si incapabil sa inteleaga de ce, m-a determinat sa ma manifest sub propriul nivel. Am crezut ca opozitia va favoriza o reforma a PDL.

Nu e cazul. Dimpotriva. Dar cum nici eu, nici Fundatia Crestin Democrata, nici prietenii din grupul Reformistilor nu suntem «utili» in proiectele PDL, competentele noastre isi vor gasi, probabil alt drum. Nu e nicio suparare. Si nici nu are sens sa ma mai enervez, sa ma «cert» cu feluriti colegi fascinati de Vasile Blaga sau sa ma intreb ce o mana in lupta pe Adriana Saftoiu.

Vreau sa-mi folosesc mintea, ideile, valorile si convingerile intr-un mod mai rational si mai demn. Pana la limpezirea apelor pe partea dreapta, nu mai am chef sa-mi pierd vremea cu tentative patetice de a «vindeca» PDL", scrie Teodor Baconschi pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel