Teodor Baconschi cere demisia lui Andrei Marga

baconschi
baconschi

Într-un articol publicat miercuri dimineața pe blogul său, PDL-istul Teodor Baconschi a susținut că demisia ministrului de Externe Andrei Marga este "imperativă".

Fostul ministru externe este de părere că Andrei Marga a compromis imaginea României pe plan extern, în momentul în care a participat la ce Baconschi numește "lovitura de stat organizată de puciștii majorității nevotate". Baconschi își continuă atacul și-l acuză pe Marga că a blocat relațiile dintre administrația prezidențială și Ministerul Afacerilor Externe.

Acesta s-a legat totodată de atacurile ministrului de Externe la adresa publicațiilor europene ce au tratat plagiatul lui Ponta: "dl ministru a început să se rățoiască ba la FAZ și The Economist, ba la ziariștii de la El Pais, care i-au demonstrat, negru pe alb, că a mințit și a lansat acuzații nefondate (Ponta declarase într-adevăr că dacă plagiatul său e dovedit, va demisiona)." "Cu un asemenea bilanț catastrofal, în numai două luni, admiratorul declarat al lui Vladimir Putin are o singură șansă de a nu-și distruge complet imaginea de om public: demisia imediată", a concluzionat fostul ministru de Externe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel