Teodor Atanasiu arată care este miza audierilor

atanasiu
atanasiu

În opinia preşedintelui PNL Alba, Teodor Atanasiu, miza audierilor la care a fost chemat este foarte clară şi anume că "trebuie să se demonstreze că de fapt românii îl iubesc pe Traian Băsescu", iar cei 7,5 milioane care au votat împotriva ”celui mai iubit fiu al poporului” sunt mult mai puțini și s-au exprimat împotriva sa pentru că "nişte nesimţiţi de liberali i-au influenţat cu bani".

Nedumerit de faptul că este anchetat de DNA și mai ales de DNA Cluj, președintele liberalilor din Alba, Teodor Atanasiu a susținut, joi, pentru Mediafax, că toate acuzaţiile care i-au fost aduse la cunoștință la audieri, sunt nişte "fantasmagorii".

"Nu mi s-a spus de ce la DNA, deşi am întrebat care este treaba DNA-ului în toată treaba asta. Cu atât mai puţin mi s-a răspuns de ce la DNA Cluj şi nu la DNA Alba. Oricum, toate învinuirile sunt nişte fantasmagorii", a declarat Atanasiu, precizând că anchetatorii care l-au anchetat au dat dovadă de un comportament ”decent” și că nu l-au pus să jure cu mâna pe Biblie.

"Nu am fost pus să jur pe Biblie sau pe altceva, comportamentul lor a fost decent chiar şefa DNA din Cluj s-a ocupat de dosar", a afirmat Atanasiu.

Atanasiu a arătat și care este miza acestor audieri: "Miza este foarte clară. Aşa cum au declarat şi americanii în susţinerea domnului Băsescu trebuie să se demonstreze că de fapt românii îl iubesc pe Traian Băsescu şi nu şapte milioane şi jumătate îl vor acasă, ci mult mai puţin, au fost şapte milioane şi jumătate care au votat împotriva lui fiindcă nişte nesimţiţi de liberali ca Atanasiu, ca alţii, i-au influenţat cu bani şi cu alte mijloace să voteze împotriva celui mai iubit fiu al poporului".

Întrebat dacă audierile DNA Cluj vizează şi lideri PNL din alte judeţe din Ardeal, Atanasiu a răspuns că nu ştie, dar anchetatorii i-au precizat că dosarul vizează "influenţa pe care nişte interlopi împreună cu liderii PNL" au avut-o pe judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud, Arad, Timiş, Alba. "Noi, împreună cu ăia, am scos lumea la vot în mod ilicit şi i-am făcut să voteze împotriva lui Băsescu", a afirmat Atanasiu, „ăia” fiind interlopii.

El a menţionat că nu cunoaşte niciuna din cele trei persoanele nominalizate de procurori ca "interlopii" împreună cu care liberalii ar fi influenţat populaţia să vină la referendum.

La ieșirea din sediul DNA Cluj, liberalul a declarat, joi, că este cercetat ca învinuit într-un dosar pentru că ar fi folosit bani sau autocare ca să ducă lumea la vot şi "astfel ar fi influenţat nefast viitorul României şi căderea lui Traian Băsescu", iar plângerea penală a fost făcută pentru a se demonstra ce spuneau ambasadorul SUA, Traian Băsescu şi cei de la PDL, că nu 7,5 milioane de oameni au votat pentru demiterea lui Băsescu, ci unii dintre aceştia "ar fi fost cumpăraţi de mine, de Nicoară şi de Antonescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel