Tensiuni PSD-ALDE. Bogdan Chirieac: Asta s-a întâmplat...

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat pe tema conflictului iscat între PSD şi ALDE, după ce Viorica Dăncilă a fost votată candidatul PSD la alegerile prezidențiale. ALDE a reproșat PSD că nu a fost stabilit candidatul așa cum stabiliseră. 

"Nu cred că ALDE va susţine candidatura doamnei Dăncilă, dar nu văd nimic dramatic. Asta s-a întâmplat şi în 2014. Domnul Ponta a candidat din partea PSD şi a luat 40 la sută în primul tur, domnul Tăriceanu a luat aproape 8 la sută. Acelaşi lucru se poate întâmpla şi acum. În 2014, a fost o campanie foarte civilizată între dl Ponta şi dl Tăriceanu. Iar în turul doi, dacă dl Tăriceanu poate coaliza voturi de dreapta, cred că le poate da candidatului PSD, deşi în turul doi nu mai contează atât de mult partidul, ci mai degrabă oamenii", a declarat Bogdan Chirieac. 

Negocierile cu Pro România, în impas 

După ce Victor Ponta a anunţat că nu este interesat de intrarea la guvernare alături de Viorica Dăncilă, analistul Bogdan Chirieac a spus că nu trebuie trase concluzii pripite. 

"Eu nu m-aş pripi vizavi de negocierile Pro România - PSD. Viaţa ne-a arătat că în politică nu trebuie să spui niciodată niciodată. Şi lucrurile acestea s-ar putea petrece abia la 1 septembrie. Luna august este o lună bună pentru negocieri, cu picioarele în apa mării", a completat analistul politic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel