Tensiuni pe scena politică. Radu Oprea și Andrei Caramitru, CEARTĂ în direct: Aproape să lăcrimez. Pierzătorii! - Băi, nu mai spuneți prostii!

Andrei Caramitru, fostul consilier a lui Dan Barna, și senatorul PSD Radu Oprea s-au certat în direct la TV.

Andrei Caramitru și Radu Oprea s-au certat în direct la RealitateaPlus. Totul a pornit după ce Radu Oprea le-a reproșat celor din USR că nu s-au prezentat astăzi la ședința Biroului Permanent.

Redăm dialogul dintre cei doi:

Radu Oprea: Eram aproape să și lăcrimez când îi auzeam pe pierzători cum vorbesc despre oameni politici, despre nevoia de a munci. Am și eu o întrebare pentru ei: de ce nu s-au prezentat nici astăzi la ședința Biroului Permanent, știți că Senatul este blocat. Acele inițiative legislative despre care tot vorbesc, de exemplu cei de la USR, inițiativa fără penali este blocată în Parlament de ei pentru că nu se prezintă.

Andrei Caramitru: Este blocată de doi ani!

Radu Oprea: De ce nu v-ați prezentat astăzi. Întrebarea este simplă. Sunt proiecte.

Andrei Caramitru: Le vom vota cu PNL și UDMR în două săptămâni. Dumneavoastră veți sta în opoziție și veți lua notițe. În două săptămâni suntem cu PNL și UDMR într-o majoritate și lucrăm la toate proiectele.

Radu Oprea: Domnul meu, că nici nu știu cu cine vorbesc. Aroganța i-a pierdut pe foarte mulți în viață. Fiți un pic mai temperați că lucrurile evoluează!

Andrei Caramitru: Băi, nu mai spuneți prostii. Că au stat blocate ani de zile.

Radu Oprea: De o lună și jumătate blocați activitatea Senatului. Știți că sunt proiecte ale Guvernului care vor fi clasate pentru că dumneavoastră și PNL-ul, pierzătorii, refuzați să vă prezentați la ședințele Biroului Permanent? Știți că mai sunt încă de făcut audieri de ambasadori? Știți că sunt lucruri care trebuie să se întâmple în această țară ca să funcționeze normal? Iar dumneavoastră, orbiți de pofta de fi la guvernare, o blocați în acest moment! Ce le spuneți oamenilor?

Andrei Caramitru: Ați dus țara asta în cap când nu era nici pandemie, nimic. 

Radu Oprea: Nu folosiți chestiuni neargumentate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel