Tensiuni între Dragnea și Zgonea. Aluzie la ofițerii acoperiți

Valeriu Zgonea este liderul PSD care a spart unanimitatea, în decizia partidului de a-l susține pe Liviu Dragnea, după decizia ICCJ în cazul Referendumul. Zgonea i-a cerut lui Dragnea să se retragă.

Codrin Ștefănescu a recunoscut că au fost discuții la Comitetul Executiv al PSD. ”Ne-am certat, a spus Ștefănescu la Antena 3. Nu înțeleg ce vrea Valeriu Zgonea. Nu doar acum. Vrea tot felul de lucruri care mi se par bizare: de la unele legi, până la...De regulă discutăm lucrurile în interior, nu ieșim în public. dar acum, în acest moment, la cald, m-am enervat, spun public. Am întrebat, în ședință: Zgonea, ce vrei? Vrei Congres? Vrei locul lui Dragnea? Zgonea n-a spus nimic concret. Ce vrei, de fapt, în interiorul partidului?  Noi toți recunoaștem că am făcut ce a făcut Dragnea. Tot partidul, 735.000 de membri suntem condamnați azi. Sunt sute de mii de membri care se uită la noi, ce facem, dacă suntem uniți, dacă rămânem în picioare.  Ce mai vrea Zgonea de la acest partid?”, a întrebat Codrin Ștefănescu.

Am văzut părerea dlui Ponta și îi mulțumesc

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea ar fi amenințat cu demisia, potrivit unor surse PSD. Liviu Dragnea nu a negat tensiunile, dar a încercat să le minimalizeze. Dragnea s-a referit la o aluzie făcut de Victor Ponta, care i-a cerut să nu lase partidul pe mâna ofițerilor acoperiți. Trimiterea este la Valeriu Zgonea, președintele executiv al PSD, care ar fi preluat fi preluat funcția dacă Dragnea își dădea demisia.

Dragnea a fost întrebat de ce nu îla are alături pe Valeriu Zgonea, la conferința de presă de la sediul PSD. ”Nu știu. În schimb am văzut părerea dlui Ponta și îi mulțumesc pentru ea”, a răspuns Dragnea.

Președintele PSD a mai fost întrebat ce a discutat cu Valeriu Zgonea. ”I-am spus ce mi-am spus și mie, pentru că nu sunt copil să am speranțe deșarte pentru ziua de azi”, a răspuns Dragnea. Președintele PSD a adăugat că trebuie trecut de interesele personale, pentru că există o datorie față de partid și de țară.

C

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel