Tensiuni în PSD. Gușă: Nemulțumirea e generală. Dragnea va forța

Consultantul politic Cozmin Gușă consideră că nemulțumirea în PSD este generală iar Liviu Dragnea va forța schimbarea lui Sorin Grindeanu. Gușă a criticat modul în care partidul este condus.

”Nemulţumirea în partid este generală şi aceste mari greşeli de comunicare şi de strategie pe care le face Liviu Dragnea o să-l ducă acolo unde sugerează faţa lui din seara asta că va ajunge. Eu văd un Liviu Dragnea deloc sigur pe sine, înfricoşat de ceea ce înţelege că i s-ar putea întâmpla în urma acestei furtuni pe care a iscat-o.

Demisiile în alb despre care a vorbit total neinspirat, cum să spun, faptul că există este groaznic, dar să mai şi vorbeşti despre ele, este ceva groaznic care dinamitează partidul.

Ăsta nu mai este partid, un partid care te trimite în funcţia de ministru sau orice altă demnitate şi te pune să semnezi demisia în alb este o puşcărie. Ştiu că dânşii se gândesc tot timpul la puşcărie, dar nu poţi să îi faci pe toţi un fel de deţinuţi, adică nişte oameni care pot fi şantajaţi.

(...)

Ce se poate întâmpla? Ei vor dori să forţeze o demisie a lui Grindeanu care înseama demiterea întregului Guvern sau demisia unor miniştri, dar oricum ar face vor ajunge tot în faţa lui Klaus Iohannis şi de aici va începe destructurarea PSD, pentru că PSD nu se destructurează dacă nu ia o decizie faţă de Guvern", a spus Gușă la Realitatea TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel