Tensiuni în PNL: Antonescu, ieşire nervoasă după şedinţă

orban 3
orban 3

Şedinţa PNL pe tema referendumului a născut tensiuni între liderii partidului.  Crin Antonescu a avut un schimb dur de replici cu Ludovic Orban care a spus că s-a săturat să piardă alegerile pe mâna PSD. După încheierea şedinţei, Crin Antonescu a plecat nervos şi nu a mai dorit să ofere nicio declaraţie.

"M-am săturat să pierd pe mâna PSD ca în 2008, ca în 2009 la prezidenţiale şi acum la referendum", a spus Ludovic Orban în şedinţa conducerii PNL

Crin Antonescu i-a răspuns lui Orban, spunându-i: "Dacă ai propuneri concrete, fă-le. Ce vrei? Să rupem USL?", ar fi fost dialogul Orban-Antonescu în timpul şedinţei, conform România Tv.

După şedinţă, Ludovic Orbvan a declarat că nu i se pare normal ca "Antonescu şi PNL, mai ales în discursul unor lideri ai PSD, să fie considerat ţap ispăşitor pentru rezultatul de la referendum".

"Că de fapt noi am susţinut un demers care nu a fost iniţiat de noi şi nu mi se pare normal ca unii lideri PSD să pună în spatele PNL şi al dlui Antonescu un rezultat care nu poate fi considerat un eşec. E un eşec numai prin prisma faptului că CCR a refuzat să ţină cont de voinţa cetăţenilor", a spus Orban.

 Orban a precizat că esenţial pentru PNL şi PSD acum e să pregătească cu seriozitate şi minuţiozitate alegerile parlamentare. "Românii trebuie să înţeleagă că, dacă vor să scape de Băsescu şi de dictatura arbitrariului nesimţirii şi lipsei de respect, la alegerile parlamentare este esenţială şi o prezenţă masivă în avoarea USL pentru a da legitimitate USL. Evident că am discutat şi despre natura relaţiilor cu PSD, să înţeleagă PSD că nu poate să-şi permită să lanseze vorbe ostile la adresa PNL şi să înţeleagă că au nişte parteneri pe care trebuie să-i respecte", a adăugat Orban

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel