Tensiuni Dragnea-Tudose. Teodorovici dă cărțile pe față: Punct!

Eugen Teodorovici a vorbit, la Antena 3, despre eventualele tensiuni dintre premierul Mihai Tudose și liderul PSD, Liviu Dragnea. El a afirmat că este la dispoziția partidului, iar dacă va fi dat afară va continua să vorbească liber ca-n ultimii 20 de ani. 

Întrebat despre tensiunile dintre premierul Mihai Tudose și președintele PSD, Liviu Dragnea, despre care s-a vorbit în public, Eugen Teodorovici a declarat, la Antena 3: ”Nu este un conflict, dar este bine să se separe lucrurile acestea și, repet, una este politica la nivelul unui partid și alta trebuie să fie guvernarea.”

”Absolut, ia vedeți că nu mai au din ce să vă dea afară” a replicat Alessandra Stoicescu. 

”Mai au două situații, de la Comisia de Buget-Finanțe de la Senat, al cărei președinte sunt, și, eventual, datul afară din partid. Dar, repet, oricare dintre aceste două decizii vor fi luate, nu mă vor face să mă schimb, ce am de spus voi spune indiferent ce... n-am, n-am, pentru că nu sunt baron local, nici nu am probleme cum au alții și asta am făcut de 26 de ani: am spus lucrurilor pe nume, punct! Dacă se supără cineva, dragoste cu sila nu se poate niciodată”, a declarat Eugen Teodorovici, dat afară din Guvern din funcția de consilier onorific la puțin timp după numire. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel