Tenismenii români, victorii la Casablanca, Cairo și Antalya

Tenis Wimbledon
Tenis Wimbledon

Rezultate bune obținute de jucătorii români de tenis prezenți la turneele futures de la Casablanca, Cairo și Antalya.

Cristina Ene a câștigat proba de simplu a turneului futures de la Casablanca (Maroc), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, sâmbătă, după ce a dispus în finală de compatrioata sa Oana Georgeta Simion, cu 6-3, 6-2.

Titlul la dublu a fost adjudecat de cuplul româno-rus Daiana Negreanu/Iana Sizikova, cap de serie numărul unu, după 6-4, 6-2 în finala cu favoritele numărul doi, Loredana Ioana Roșca și belgianca Deborah Kerf, scrie Agerpres.

Diana Popescu și germanca Lisa-Marie Maetschke au câștigat titlul la dublu în turneul futures de la Cairo (Egipt), dotat cu premii totale de 10.000 de dolari, după 3-6, 6-0, 10-7 în finala cu ucrainencele Anastasia Ghevel/Iulia Starodubțeva.

La turneul futures de la Antalya, perechea alcătuită din tenismenii români Patrick Grigoriu și Petru-Alexandru Luncanu a câștigat proba de dublu, după 6-4, 2-6, 10-6 în finala de sâmbătă cu perechea Darko Jandric (Serbia)/Aleksandr Pavliucenkov (Rusia).

La simplu, Dragoș Dima, principalul favorit al turneului, a fost învins în sferturi de irlandezul Peter Bothwell, cu 3-6, 6-4, 6-3, în timp ce Alex Luncanu, cap de serie numărul șase, a fost întrecut în aceeași fază a competiției de polonezul Andriej Kapas (N. 4), cu 6-4, 6-4.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel