Urmărește emisiunea live


Tenis: Irina Bara, în semifinalele turneului ITF din Florida

Tenis Wimbledon
Tenis Wimbledon

Irina Bara s-a calificat în semifinalele turneului ITF din Florida.

Așadar, jucătoarea română de tenis Irina Bara s-a calificat, vineri, în semifinalele turneului ITF de la Wesley Chapel, Florida, după ce a trecut de americanca Maria Sanchez cu 6-4, 6-4.

De menționat că turneul este dotat cu premii totale de 25.000 de dolari.

Irina Bara, în vârstă de 22 de ani și nr. 183 WTA, a doua favorită, s-a impus după două ore şi 15 minute în faţa unei adversare mai experimentate (28 de ani), care ocupă locul 274 în clasamentul mondial.

În penultimul act, Irina Bara va înfrunta o americancă de doar 15 ani, Whitney Osuigwe, venită din calificări şi care ocupă locul 1.121 în ierarhia WTA.  

[citeste si]

Amintim că, sâmbătă, 27 ianuarie, Simona Halep şi Caroline Wozniacki se vor confrunta în finala de la Australian Open, de la 10.30. Meciul va prezentat în format LIVE TEXT pe DC News. Miza este una enormă. Dacă va câştiga, Simona Halep va fi prima învingătoare din istorie care cucereşte titlul salvând cinci mingi de meci în drumul spre ultimul act. "Am încercat să lovesc mingea, să nu fiu speriată. (...) Cred că am jucat foarte bine acele mingi. Nu mi-a fost teamă că o să pierd, poate din cauza asta am câştigat acele mingi, iar apoi mi-am recâştigat încrederea că pot învinge", dezvăluise Simona Halep la conferinţa de presă de după confruntarea împotriva lui Kerber.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel