Tenis. Fost număr unu mondial, înfrângere usturătoare

Tenis, Andy Murray
Tenis, Andy Murray

Andy Murray, fostul număr unu mondial, a fost învins de australianul Nick Kyrgios, marţi, în primul tur al turneului ATP de la Queen's (Londra).

Tenismanul britanic Andy Murray, fostul număr unu mondial, a fost învins în trei seturi, 6-2, 6-7 (4/7), 5-7, de australianul Nick Kyrgios, marţi, în primul tur al turneului ATP de la Queen's (Londra), care a marcat revenirea sa în competiţie după o absenţă din circuit de aproximativ un an. 

Murray, care a căzut între timp pe locul 126 în ierarhia mondială, după accidentarea la şold suferită în vara anului trecut, s-a înclinat după două ore şi 39 minute de joc în faţa lui Kyrgios, ocupantul locului 21 ATP. Australianul va înfrunta în turul următor un alt britanic, Kyle Edmund, cap de serie numărul 7, care s-a impus la rândul său, cu 7-6 (7/4), 6-4, în faţa americanului Ryan Harrison. 

Alături de Murry, marţi au părăsit competiţia londoneză şi trei capi de serie, sud-africanul Kevin Anderson (nr.3), belgianul David Goffin (nr.4) şi cehul Tomas Berdych. 

Anderson a fost învins cu 7-6 (7/4), 4-6, 7-6 (7/3) de argentinianul Leonardo Mayer, în timp ce Goffin s-a înclinat tot în trei seturi, 6-3, 6-7 (7/9), 6-3, în faţa spaniolului Feliciano Lopez. 

Vezi şi:Rusia, prima echipă calificată în optimi la CM 2018

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel