Tenis: Ana Bogdan, premieră: Gândul meu merge către familie

Tenis Wimbledon
Tenis Wimbledon

Ana Bogdan, care luni a intrat în premieră în top 100 în clasamentul WTA, a spus că priveşte spre vârf cu încredere după această performanţă.

Astăzi, 29 ianuarie 2018, am intrat pentru prima dată oficial în Top 100 WTA, pe poziţia 89. Este doar un prag, privesc spre vârf cu încredere!!! Este un nou moment în care gândul meu merge către familie, sponsori, echipă şi prieteni, datorită lor sunt aici!!!!, a scris Ana Bogdan pe Facebook.

Ana Bogdan a reuşit un salt de 15 locuri în clasamentul WTA şi ocupă cea mai bună poziţie din carieră, după ce a ajuns până în turul al treilea la Australian Open, cea mai bună performanţă a sa la un turneu de Mare Şlem.

Săptămâna aceasta, Ana Bogdan va participa la turneului WTA de la Taipei, dar va avea un meci greu marţi, în prima rundă, cu principala favorită, chinezoaica Shuai Peng. 

[citeste si] 

Clasament WTA

Caroline Wozniacki a urcat pe primul loc în clasamentul mondial al jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), dat publicităţii luni, după ce a câştigat turneul Australian Open, în timp ce Simona Halep, finalistă la Melbourne, a coborât pe poziţia a doua. Halep se afla pe locul întâi în ierarhia mondială din 9 octombrie, în timp ce Wozniacki redevine lider la exact şase ani de la ultima dată când a fost în această postură.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel