Dunărea Călăraşi - FCSB. Teja, la primul meci oficial

Teja
Teja

Antrenorul Mihai Teja, care va debuta oficial, sâmbătă, pe banca echipei de fotbal FCSB, a declarat că jucătorii săi trebuie să fie pregătiţi 200% pentru a câştiga meciul din deplasare cu Dunărea Călăraşi, din etapa a 22-a a Ligii I. 

"Urmează un meci greu, primul după această pauză competiţională. Ne dorim să-l câştigăm. Sper ca băieţii să facă partidă bună, să aibă determinare, agresivitate şi să câştigăm cele trei puncte. Avem ceva informaţii despre Călăraşi, am văzut şi un meci de-al lor disputat în Turcia. În mare parte ştim filosofia de joc a lui Dan Alexa. Ne-am pregătit, vom da tot ce avem mai bun pentru a câştiga. Jucătorii trebuie să fie pregătiţi 200% pentru partida cu Dunărea Călăraşi", a spus el, vineri, într-o conferinţă de presă. 

"Emoţii sunt la fiecare meci pentru că îmi doresc să câştig. Este clar că Dan Alexa doreşte să îşi pregătească echipa cât mai bine pentru a obţine un rezultat bun cu FCSB, dar asta fac toţi antrenorii. Şi eu când eram la Gaz Metan Mediaş aveam ambiţia de a face un meci bun cu FCSB şi de a câştiga", a adăugat Teja. 

"Mi-aş fi dorit să am mai mult timp la dispoziţie"



Tehnicianul a recunoscut că şi-ar fi dorit să aibă mai mult timp la dispoziţie pentru a pregăti echipa înaintea părţii a doua a campionatului. "Mi-aş fi dorit să am mai mult timp la dispoziţie pentru pregătire. Parcă niciodată nu a fost timpul aşa de scurt, doar trei săptămâni. Dar până la urmă ăsta e programul, încercăm să facem mult mai mult la fiecare antrenament pentru a fi mai puternici. Sunt mulţumit de băieţi, de cum se pregătesc, de atitudinea arătată la antrenamente şi în amicale. Dar cu siguranţă mai avem mult de muncă pentru a fi o echipă mai puternică. Nu ştiu dacă avem cel mai bun lot, dacă am făcut cele mai bune transferuri. Vom vedea... dacă vom ieşi campioni atunci înseamnă că am făcut cele mai bune transferuri. Au venit trei jucători noi, cred că sunt transferuri bune. Sunt jucători care au calitate şi pot face diferenţa", a menţionat antrenorul. 

Şase puncte distanţă de locul 1



Teja a explicat că pentru moment nu se concentrează pe diferenţa de şase puncte faţă de ocupanta locului 1 din clasament, CFR Cluj. "În primul rând ne dorim să ne vedem de evoluţiile noastre, să ne câştigăm noi meciurile. Ce se va întâmpla în viitor cu celelalte contracandidate vom vedea. Sunt şase puncte diferenţă de CFR, sper să se diminueze, iar când se vor înjumătăţi punctele pentru play-off să fie o diferenţă şi mai mică", a afirmat tehnicianul. Echipa de fotbal FCSB întâlneşte, sâmbătă, de la ora 14,00, în deplasare, formaţia Dunărea Călăraşi, într-o partidă contând pentru etapa a 22-a a Ligii I. 

Vezi şi: Buget Agricultură. Daea, prima reacţie după comunicarea cifrelor

Ionuţ Radu, mesajul aşteptat din partea clubului Inter Milano

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel